Forside Sitemap Udskriv siden
  > Skylder du penge   Søg
  
  
  


Kontakt
Danske INKASSOadvokater

Skylder du penge?

 

Hvis du af en eller anden årsag er kommet i en situation, hvor du ikke kan betale dine regninger i den takt, som de forfalder, bør du gøre et forsøg på at få en samlet eller flere individuelle betalingsordninger med dine kreditorer. Enten selv eller i samarbejde med en advokat eller revisor.

 

Hvis ikke du foretager dig noget, men blot lader rudekuverterne hobe sig op, vil det som regel medføre at din gæld bliver større og større på grund af renter og omkostninger. Har du hus, vil eller andre genstande med friværdi, må du forvente at blive indkaldt til fogedretten. I fogedretten gøres der udlæg i dine værdier, og hvis gælden stadig ikke bliver betalt, kan værdierne blive hentet og solgt på auktion. Ligeledes kan du forvente at en eller flere af dine kreditorer vil indberette dig til et skyldnerregister som dårlig betaler.

 

Ejer du ikke aktiver eller er din situation i øvrigt helt håbløs, giver det stadig mening at forsøge at få en ordning med kreditorerne  - eventuelt med bistand fra en professionel rådgiver.

 

De fleste kreditorer og inkassoadvokater forstår godt at "man ikke kan plukke håret af en skaldet", men før de eventuelt kan gå ind på en længerevarende afdragsordning eller nedskrivnig af din gæld, er de nødt til at kende din økonomiske situation.

 

Den bedste måde til at undgå rudekuverter og unødige inkassoskridt er derfor at du selv tager initiativet.

 

Læs mere om dine muligheder i venstre kolonne.

 
27-04-2020 Generalforsamling i Danske INKASSOadvokater
I overensstemmelse med vedtægternes § 10, indkaldes hermed til generalforsamling i Danske INKASSOadvokater   Fredag, den 15. maj 2020 fra kl. 11.00-...
 
04-04-2019  Inkassoens dag 2019
 Inkassoens dag 2019 Danske Inkassoadvokater inviterer medlemmer til Inkassoens dag fredag, den 3.maj 2019 inkl. overnatning, på Hesselet i Nyborg....